Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Ønsker du å bli en del av Bergen Sør-familien?
Dato: 2022-03-07
Forfatter: Erik Dahm Rise
Nyhet: Et av Bergen Sør Fotballklubbs viktigste prinsipper, er å skape trivsel blant så mange som mulig av Bergens ungdommer. I vår familie strever vi for at alle skal trives, uansett bakgrunn og ferdighetsnivå. I Bergen Sør kommer ungdommer sammen, og vennskap skapes på kryss og tvers av de overnevnte forhold.

På lørdag er det kun èn måned til Ørnar står på motsatt banehalvdel på Voss, og i den anledning er det ønskelig om flere spillere kan komplettere vår tropp, som for øyeblikket teller rundt 12-15 medlemmer. Dette er naturligvis under det nivået vi ønsker å være på, og især på lengre turer til bortekamper har vi av erfaring lært at det kan være hensiktsmessig å ha flere å kunne ta av. Og for å krydre det hele med min velanvendte klisjè; "vi kan vanskelig bli for mange her i Bergen Sør FK".

Ønsker du å oppleve fotballglede i et humoristisk og godt miljø?

Ja, da er Bergen Sør FK klubben for deg!

Ta gjerne kontakt med personer du vet er knyttet til klubben, skriv i gjesteboken (overse morsomhetene) eller kontakt undertegnede. Samtlige i Bergen Sør FK, både medlemmer, æresmedlemmer og fans, vet at du aldri vil angre.

Bergen Sør - til vi dør
Copyright © 2005 Bergen Sør FK