Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Drakter skal trykkes!
Dato: 08.09.2008
Forfatter: Erik Dahm Rise
Nyhet: Først av alt må det utbringes en skål til ære for de snaue 10 heltene som tok turen til Dalen, og møtet med 11 + 5 tøffinger fra Askøy.

De av oss som var såpass priviligerte og var i klubben da Tigergutt lekte seg på trykkeriet hos våre venner i Christian Michelsensgate, vet selvsagt mye om hvor festlig navn og nummer på drakten har en tendens til å være. Derfor vil det nå være mulig for samtlige å få noen velvalgte bokstaver, samt et tall, bakpå den flotte drakten. Det er etter planen seniorkamp mot Krabbetor førstkommende helg, men den påfølgende mandagen, den 15., vil det bli en aldri så liten innsamling av drakter. Det er naturligvis viktig at man får levert fra seg drakten denne mandagen, slik at man på Steve Perryman kan få trykket så mange som mulig i èn omgang. Dette er noe vi vil spare tid på, og man vil da, raskest mulig, ha drakten klar til høstens resterende kamper. Prisen vil ligge på omtrent 10 kr bokstaven og 20 kr tallet, med andre ord alt annet enn en "eee, real" investering.

Mandag 15.9. blir altså dagen ord kan bli til handling, det er innsamlingsdatoen for drakter til trykking. Dette er, som vi vet, to dager før foreningen feirer sine første 5 år, samt en kjær bajas runder 21. Med andre ord ingen dum anledning til å (endelig) la ting skje.

Blått i sør!
Copyright © 2005 Bergen Sør FK