Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Vandringen mot sommer, sol og søndag fortsetter
Dato: 05.02.09
Forfatter: Erik Dahm Rise
Nyhet: Som vi tidligere har latt oss imponere av, fortsetter kretsen nå sin aktivitet vinterstid, og arbeider følgelig med fordeling av hjemmebaner for den kommende sesongen. I gruppen vi tidligere har omtalt som en "delikatesse", har vi nå fått bekreftet fra 7 av 8 klubber at man disponerer kunstgress (Nore Neset vet vi lite om). Verre er det at vi har blitt tildelt alltid like trasige Rautjern som vårt svar på Bergen Sør ArenA. Man får naturligvis tårer i øynene av mindre, så kretsen ble umiddelbart kontaktet, hvor vårt store ønske om kunstgress på Nymark (nok en gang) ble presentert. Responsen lot ikke vente på seg:

"Kamper på ukedagene er i Hordaland Fotballkrets i all hovedsak forbeholdt aldersbestemt fotball.

Kampdag i 7. divisjon er som hovedregel søndager og klubber på dette nivået uten fast bane blir ikke prioritert inn på kunstgress. Bergen Sør er i 2009 plassert på Rautjern ettersom Nymark Grus er satt ut av drift.

Dette til orientering."

Videre heter det:

"Kamper kan i prinsippet flyttes dersom alle involverte er enige, men det kan ikke avklares hvorvidt ønskede baner er ledige før kampoppsett for alle divisjoner og aldersklasser er ferdig.

Klubben må derfor avvente til rundt seriestart og da vurdere evt. muligheter."

Vi forbereder oss derfor på masseutsettelse av kamper når terminlisten er klar, for grus er ikke akkurat musikk i våre ører. De som måtte frykte for mye ekstra arbeid, kan berolige seg med ordene fra en vis mann fra en gøyal øy: "utsetting av kamper er digg så lenge jeg slipper å gjøre det selv".

Ellers jobbes det med å få arrangert et møte i nær fremtid. Hold derfor øyne og ører åpne.

Blått i sør!
Copyright © 2005 Bergen Sør FK