Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Bergen Sør drar til Bergen nord!
Dato: 2009-05-07
Forfatter: Erik Dahm Rise
Nyhet: Med festfotballen fra Ørnar-kampen friskt i minnet, drar Bergen Sør på tirsdag den førstkommende nordover, nærmere bestemt til bygden kjent for fiskeboller pakket i vakuum, nemlig Manger.

Etter 5-0 hjemme og gårsdagens 3-1 på et regntungt Eidsvåg, har den ambisiøse Radøy-klubben fått den seriestarten få hadde turt å drømme om. Et Radøy/Manger-lag på en medgangsbølge, og lukten av opprykk sterkene enn lukten av fiskeboller, setter uten tvil sine klare forutsetninger for møtet med noen vårslappe gjester fra "riktig" side av Bergen, nemlig sør. Ingen vet vel dog bedre enn en radøyværing selv hvor skadende det er for fiskebollene om vakuumet sprekker, og det er på uten tvil et vakuum som må sprekkes, en seiersrekke som må brytes, om vi på tirsdag skal kunne triumfere på et våryrt og blomstrende Manger.

Som nevnt avslutningsvis i kampreferatet fra Ørnar-bataljen, ble det et flaut svar på tiltale da vi skulle prøve å komme tidsnok til Voss. Vi graver oss likevel ikke ned av den grunn, og håper å gjøre alle fordommer til skamme, når vi på tirsdag vil ankomme Manger idrettsplass, selvsagt FØR 1940.

Radøy/Manger - Bergen Sør, tirsdag 15.5. kl 1940, vi gleder oss!

Blått i sør (og nord)!
Copyright © 2005 Bergen Sør FK