Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Gruppen til juniorlaget er her
Dato: 2013-02-08
Forfatter: Erik Dahm Rise
Nyhet: Først av alt må jeg takke våre juridiske ansvarlige for et mildt sagt fengende discoshow, og nok et bidrag til festlighetene vi koser oss med her på bergensor.com. Dere danser som konger!

Vi må selvsagt erkjenne at det ikke hadde vært så halvgærent om responsen fra kretsen hadde vært like forfengelig, men er dere like flinke med pennen som på dansegulvet, noe vi antar dere er, burde grus og Fyllingsdalen stadion kjapt byttes ut med kunstgress, kos og herlighet på Nymark.

Ellers kan man med glede se frem til klubbens fjerde år med juniorfotball, og vi håper selvsagt at sesongen 2008 blir nok et år med den festfotballen de tidligere årene har gitt oss. Våre venner på kretskontoret vil oss tydelig godt, og har gitt oss en rekke turer til periferien, deriblant til bygden som kan fiskeboller bedre enn både du og meg, nemlig Manger. Her har vi en riktig höjdare å se frem til, for på Manger byr lokalbefolkningen opp til dans i sine kledelige kjeledresser. Og er du frekk i kjeften, eller så mye som i nærheten av å være det, ja, da er du en "sau". Så pass deg!

I tillegg ser vi at det også blir et gjensyn med våre venner på Holsnøy, og kjenner jeg folk der rett, er man nå på knærene i sine bønner om at Bergen Sør FKs "27 åring" har forlatt klubben. Så om dere leser dette, kjære venner; det har "han", "han" har faktisk aldri vært i klubben (men spillere som er over gjennomsnittet høye, og som tilfeldigvis har nr 27 på ryggen, kan fortsatt forekomme).

Det siste av 2008s tårevåte gjensyn, blir mot Eidsvåg, herlige Eidsvåg.

I sin helhet ser listen slik ut:
Austrheim/Lindås
Djerv SK 3
Eidsvåg
Eikanger
Nordre Holsnøy
Radøy/Manger
Valestrand/Hjellvik
Hovding 7er

Nederst står Hovding 7er, du leste rett, og Hovding 7er vil trolig bety naturgress. Som det innledningvis ble nevnt, er det en rekke turer utenbys, også i år, så her er det bare å kjøpe seg et kart, og gjøre seg kjent med Bergens mange omegnskommuner.

Terminlisten kommer vel i mars måned, så dette har potensiale til å bli bra.

Blått i sør!
Copyright © 2005 Bergen Sør FK