Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Sesongen 2007
Dato: 2019-02-07
Forfatter: Erik Dahm Rise
Nyhet: Høyaktede Bergen Sør-medlemmer!

Det er med knytteneven siktet opp og fram, jeg med dette kan bekrefte vår tilstedeværelse i juniorserien 2007. Siden vi ikke gadd å rykke opp i fjor, vil vi også i år befinne oss i 2. divisjon. I skrivende stund er det noe uklart hvilke lag vi vil møte, men sikkert er det at det vil bli mange kamper på kunstgress/gress. Det er faktisk nærliggende å tro at vi stort sett vil spille på et ikke-grusbelagt underlag de aller fleste av årets kamper. Om det i det hele tatt vil bli noen kamper på grus, gjenstår å se, men kunstgress er som vi vet i vinden som aldri før.

Da alle andre baner i fylket er opptatt, vil vi også i år spille våre hjemmekamper i svale omgivelser på Nymark. Jamført med det jeg avslutningsvis bragte på bane i forrige avsnitt, det angående kunstgress-boomen rundt om i fylket, arbeider man følgelig i disse dager med å gjøre grus om til kunstgress også på Nymark. Selv om man lett kan betvile riktigheten av slike påstander, er det et uomtvistelig faktum at kunstgress på Nymark blir det, og det omgående. Byggearbeidet er nemlig godt i gang.

Når det gjelder spillermateriell, er det ikke til å skjule at vi ikke akkurat sier nei takk til nye innslag. Bergen Sør FK sine verdier bygger mye på dette å skape trivsel for mangfoldet av Bergens ungdommer, som gjennom frie tøyler skal bli fristet til et comeback, eventuelt en debut, på fotballbanen. Foreningen ber derfor både sine nåværende medlemmer, samt utenforstående, om å verve nytt spillermateriell. Vi kan vanskelig bli for mange her i Bergen Sør FK.

For mer informasjon og dåd rundt Bergen Sørs eksistens og sesong 2007, anbefales det at oppmerksomheten i de nærmeste uker/måneder fortsatt rettes mot www.bergensor.com, for her vil det utvilsomt komme mer av essensielt nytt.

Med ønske om en lykksalig uke, og i ærbødighet,

Erik
Copyright © 2005 Bergen Sør FK