Meny: Hjem - Historie - Spillere - Kamper - Nyhetsarkiv - Forum - Bilder - Kontakt Oss - Gjestebok - Logg inn

Spillermøte
Dato: 2027-02-08
Forfatter: Jørgen Sørgard Skjold
Nyhet: Det vil bli avholdt et spillermøte onsdag 5. mars klokken 18.00. Samtlige spillere tilknyttet Bergen Sør er velkommen til å stille.

Årsaken til at det skal avholdes et spillermøte er at styret gjennomgår en relativt turbulent periode. Engasjementet og iveren har vært stor siden årsmøtet og mye har blitt gjennomført, men det er samtidig mange baller i luften. Etter nyttår har det blitt kjent at Bergen Sør har søkt om å stille med et juniorlag for 2008 serien i tillegg til seniorlaget. Dette er et tema vi åpner for å diskutere på møtet. Samtidig vil det bli holdt valg til ny styreleder ettersom Ones ikke ønsker å inneha posisjonen lenger.

Som tidligere nevnt kan alle med tilknhyttning til klubben stille, men stemmerett vil kun tilfalle betalende medlemmer. Samtidig vil det også kun være mulig for betalende medlemmer å stille til valg.

Med de ovennevnte temaene som hovedpunkter på agendaen håper vi at så mange som mulig tar seg tid til å komme og at det blir stor rift om å bli ny styreleder. Hvis noen skulle sitte på saker de ønsker å ta opp i plenum, kan de enten postes på siden eller sendes til meg på mail (jskjold@gmail.com). Møtested vil bli lagt ut på siden så fort som mulig. Sees

Jørgen
Copyright © 2005 Bergen Sør FK